Afscheidshuis

Afscheidshuis

In de rust en sereniteit van de natuur ligt op de Algemene Begraafplaats in Goes het VLINDERHUIS. Een afscheidslocatie met onbegrensde mogelijkheden.
 
Wanneer je je overleden dierbare niet thuis kunt of wilt opbaren, biedt Monique Dommanschet UitvaartbeZieling de mogelijkheid om gebruik te maken van het Vlinderhuis. Hier kun je in huiselijke sfeer toch bij je overleden dierbare zijn. De kleinschaligheid maakt het samenzijn intiem. In de beslotenheid van de begraafplaats bevindt men zich in een oase van groen en stilte. Hét mooiste alternatief wanneer een thuisopbaring niet mogelijk is.
 
Naast de mogelijkheid om je geliefde op te baren is er ook ruimte voor een intiem afscheid. Dat kan op een moment dat jou aanspreekt, in de ochtend, middag of avond. In principe zeven dagen per week. De invulling van de afscheidsplechtigheid zal Monique met je bespreken, rekening houdend met jouw wensen en die van je overleden dierbare.  Indien een afscheidsplechtigheid op zondag of op een avond plaats vindt, moet je rekening houden met het feit dat de crematie of begrafenis op een andere dag zal plaatsvinden. Dit kan eventueel in besloten kring.
Ook wanneer de uitvaart door een collega-uitvaartondernemer wordt verzorgd kun je gebruik maken van het Vlinderhuis. Uiteraard na telefonisch overleg.
 
Vanwege de intimiteit van het Vlinderhuis kunnen bij een afscheid maximaal 65 personen aanwezig zijn. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft catering en facilitaire ondersteuning. Voor informatie of een vrijblijvende bezichtiging kun je telefonisch of per mail contact opnemen met Monique Dommanschet. 

Vanwege de maatregels m.b.t. de CORONAcrisis beperken we het aantal aanwezigen in het Vlinderhuis tot maximaal 16 personen. zo garanderen we een minimale afstand van anderhalve meter tussen personen.

Het afscheidshuis kan bekeken worden op onderstaande foto's.